Update april 2021

Wedstrijdkalender
De wedstrijdkalender van dit jaar staat bijna helemaal vast! Natuurlijk weten we niet wat er allemaal door zal gaan (VUR Stellendam is al afgelast helaas). We hebben in overleg met de internationale en Duitse klasse besloten het EK niet tijdens de North Sea Regatta te houden vanwege alle onzekerheden. De NSR zelf gaat natuurlijk wel door met ons en het EK wordt hoogstwaarschijnlijk een jaar opgeschoven. De wedstrijdkalender kun je hier vinden.

Contributie
De contributie is dit jaar vastgelegd op € 17,50 per persoon. De verenigingen zijn reeds gefactureerd, we verwachten dat de contributie overgemaakt wordt voor het eerste klasse-evenement. Informatie over de contributie kun je hier vinden. Let op! We zijn overgestapt naar Rabobank. Mocht je ons oude ABN AMRO rekening nog in je adresboek hebben: deze is niet meer in gebruik en kun je verwijderen!

Klasseboot
Eind maart hebben we de klasseboot verkocht aan de Rotterdamse Studenten Zeil Vereniging. We feliciteren hun met deze nieuwe aanwinst en hiermee hun tweede J/22!

Nieuwe klasseregels
De klasseregels hebben een update gekregen en zijn ingegaan per 1 maart 2021! Inhoudelijk zijn er niet veel wijzigingen, maar vooral het format is gewijzigd zodat het voldoet volgens World Sailing. De nieuwe klasseregels zijn hier te vinden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s