Update april 2022

Na twee lange jaren lijkt het ergste van corona achter ons en kan alles weer redelijk normaal doorgaan. Binnen het klassebestuur is er ook hard gewerkt en bij deze dan ook een update van de huidige gang van zaken.

Wedstrijdkalender

De nieuwe wedstrijdkalender staat op j22klasse.nl/wedstrijdkalender de meest opvallende evenementen zijn het EK in Scheveningen van 4 tot 6 juni tijdens het NSR en het ONK in Enkhuizen 10 en 11 september. We hebben ervoor gekozen het ONK naar tijdens de sportboat cup te organiseren omdat de andere datum te dicht op het EK zou vallen.

Contributie

De contributie houden we ook dit jaar op 17,50 euro per persoon. De verenigingen ontvangen een factuur. We verwachten dat de contributie wordt overgemaakt voor het eerste klasse-evenement, voor degene die dat hebben gemist voor de VUR. Informatie over de contributie kun je hier vinden. Let op! We zijn overgestapt naar de Rabobank. Mocht je onze oude ABN AMRO rekening nog in je adresboek hebben: deze is niet meer in gebruik en kun je verwijderen!

ALV

Afgelopen jaar zijn er in het klassebestuur ook een aantal veranderingen geweest. Om uit te leggen wat er afgelopen jaren is gebeurd en te presenteren met wie we verder willen willen we op zaterdag 23 april een ALV houden tijdens de Van Uden Reco in Stellendam. Er zal onder andere worden gepraat over hoe de klasse verder moet en verantwoording worden afgelegd over het bestuur tijdens coronatijd.

Whatsapp

We hebben met de zeilers van de J22 een whatsapp waarin updates worden geplaatst en vragen gesteld kunnen worden:https://chat.whatsapp.com/CbgtFH8rVGIFxJWJYb5Gpr

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s