Matchracing: Slag om Delft

Op 7 en 8 maart 2020 zal het eerste J/22-evenement van het jaar plaatsvinden: de Slag om Delft. In de krappe Zuidkolk wordt er door matchraceteams gevochten om de titel ‘Koning van de Kolk’. Naast het zeilen is er ook op de kant veel te doen: het spektakel op het water speelt zich vlak voor ieders ogen af en voor de jongere zeilers zal Optimist on Tour ook aanwezig zijn! Ook voor vrienden en familie is het dus leuk om aanwezig te zijn en dan kunnen ze eindelijk eens kijken hoe het er op het water precies aan toe gaat.

Meer informatie en inschrijven kan via de website van de Slag om Delft. Het teams is beperkt, dus geef je snel op!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s